Välkommen till Point Central!

Ändringar:

16/10/2007

! Sidan har varit nere nån vecka nästan pga strulande router. Förhoppningsvis lär ingen ha märkt det ändå, det är ju inte direkt rusningstrafik som tur är.. :P

+ Rättade även till lite formateringsfel när jag ändå krånglade med detta.

7/3/2007

+ Sista (?) albumet klart: Hotet mot Ultralum


+ En sida om serien TimeJam tillaggd.


8/2/2007

+ Nytt album: Maktens cirklar 

+ Div vidare fixande av sidkoden och försök att snygga upp stil och konformitet.

30/1/2007

+ Sidan är helt omdesignad! inte så mycket som syns men i grunden är det rejält. :) Så sidorna validerar nu för XHTML (strikt) men eftersom den är rambaserad så spelar det ingen roll just nu, men det underlättar framtida ändringar, hoppas jag iallafall.. Enjoy!

+ Ny text för album 14 - De levande vapnen.

25/12/2006 :

+ Nya texter uppladdade för album nr 9-13 samt blandade småfixar som troligen ingen vare sig sett eller saknar. Har även insett idiotin i att gör saker i vissa program som inte kan återskapas likadant i andra, lutar åt omdesign därav.. *suck* :s

26/7/2006 :

+ Lite småändringar sen sist, men det mest nya är att sidan nu fått en hyfsat permanent adress på pointcentral.atopia.se (samt nyslaget rekord, se nedan..)

25/10/2004 :

+ Ja över ett år sedan något hände sist, har vart lite av ett högvattenmärke i min usla fokusering på uppgifter. mest pga att mitt konto maxat ut i storlek, (passagen..) men nu är det tänkt att lite ska fixas igen tack vare att vi hoppar över till en större server. :) bla: mer dålig htmlkod, mer texter mm kommer.

17/10/2003 :

+ Denna uppdateringslista startas.

+ En sida från varje album läggs till i albumsektionen. (under titeln på varje individuell genomgång) Lite om serien Linda och Valentin.
Denna sida är ihopknåpad som en hyllning till en av de allra bästa sci-fi serierna som gjorts. En del översättningar sidorna mellan kan vara tveksamma ibland, rapportera gärna eventuella fel eller annat du tycker saknas på sidan.
 
Alla illustrationer är © Jean-Claude Mézières om inte annat anges eller det är bilder i avdelningen fan-art.

startbilden